Kartonnage

Van alle transportverpakkingen in Europa is meer dan 70% gemaakt van golfkarton. Een verklaarbaar succes, want golfkarton is geschikt voor nagenoeg alle verpakkingsdoeleinden. Het is gemaakt van natuurlijke vezels en/of gerecycleerde papiervezels, waardoor het continu recycleerbaar is. Bovendien is de prijsprestatieverhouding van golfkarton uitstekend. Dat maakt het tot een aantrekkelijke oplossing voor elke branche.

Dozen

Youngpack | DozenKartonnen dozen zijn te produceren in alle maten en FEFCO-uitvoeringen. De bekendste is de 0201 – de amerikaanse vouwdoos. Bij Youngpack kunnen we alle uitvoeringen leveren. In-line geproduceerd of stansverpakkingen, het kan allemaal. Van A-golf to E-golf en de combinaties. Onze productie beschikt over de modernste machines waarmee zelfs de luxueuze gecacheerde golfkartonnen stansdozen te maken zijn.

Bedrukking in uw eigen stijl

Youngpack | Bedrukte dozen

Golfkarton leent zich uitstekend voor een kwalitatief hoogwaardige bedrukking. Daarmee kunt u niet alleen noodzakelijke informatie helder aan de buitenkant weergeven; met de zes beschikbare kleuren maken wij voor u een  aantrekkelijke verpakking in uw eigen stijl. Opvallend en direct herkenbaar